Het is verplicht voor de exploitanten van luchthavens om het luchtvaartterrein te onderhouden volgens de internationale normen en het handhaven van een veilige luchtvaart omgeving.


Een deel van de taken van de operator is de inspectie van start- en landingsbanen, taxibanen alsmede het natuurbeheer van het terrein waaronder vogelvrij houden van de omgeving.


RPAS Services levert beton/asfalt inspectie met behulp van RPAS en sensor technologie waardoor er een aanzienlijke tijdwinst is de inspectie activiteiten waardoor het vliegveld langer operationeel kan zijn.


Multi spectrum sensoren worden gebruikt om de vegetatie langs de start- en landingsbaan en taxibanen te inspecteren. Dit zal leiden tot actuele vegetatie rapporten die worden gebruikt voor het optimale flora- en fauna beheer van het vliegveld.

 inspection01                       inspection05

 

RPAS inspecties voor exploitanten van luchthavens zal er voor zorgen dat er efficiënte inspecties worden uitgevoerd en dit zal de kosten voor goed onderhoud en beheer van de luchthaven reduceren.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met RPAS Services.

 

 

RUDY MULLER

DARPAS

DRONEWATCH

LID VAN

darpas logo transparant

 

logo aopa

 

logo droneinspecteurs

VISITORS

Today6
This week102
This month2274
Total108952